IFA 2014

IFA 2014 este practic târgul de electronice cu cea mai mare tradiție, având în spate o istorie de aproape 90 de ani!

IFA 2014 este practic târgul de electronice cu cea mai mare tradiție, având în spate o istorie de aproape 90 de ani! La IFA au fost prezentate inovații revoluționare ale mileniului trecut, printre care televizorul cu tub catodic (1931), radioul cu componente standardizate, accesibil publicului larg (Volksempfänger, 1933), reportofonul cu bandă magnetică (1935) sau celebra casetă audio compactă (Philips, 1962). IFA ajunge anul acesta la ediţia cu numărul 54.  La IFA Berlin a fost prezentată, în anul 1962, prima casetă audio de către olandezii de la Philips.

Peste 250.000 de vizitatori sunt aşteptaţi să treacă pragul târgului de la Berlin anul acesta, pentru a vedea cele mai noi telefoane, tablete sau televizoare inteligente.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

SaaStock 2024

Considerată cea mai bună conferință SaaS pentru fondatori, executivi și investitori din Europa, acest eveniment oferă oportunități de networking cu factori de decizie din ecosistemul SaaS.

Citește tot

Voxxed Days Romania - Cluj

Aceste conferințe pentru developeri adună împreună public speakeri populari, developeri principali ai tehnologiilor open source renumite și profesioniști dornici să împărtășească cunoștințele și experiențele lor. Cu mai...

Citește tot

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot