ICEEfest 2014

Iata cifrele evenimentului, asa cum au fost ele transmise de organizatori: 72 de speakeri, invitati si traineri din 47 de tari, reprezentand 54 de companii majore vor fi prezenti pe cele 3 scene ale festivalului.

  • BUCURESTI
  •    12 - 13 Iunie 2014

Iata cifrele evenimentului, asa cum au fost ele transmise de organizatori: 72 de speakeri, invitati si traineri din 47 de tari, reprezentand 54 de companii majore vor fi prezenti pe cele 3 scene ale festivalului.

In total vor fi 22 de sesiuni care acopera teme precum tendintele globale si regionale prezentate de mari playeri precum Yahoo, Facebook, Google, Twitter, Microsoft si specializari concrete precum e-commerce si performance marketing; continut  online, content de brand si storytelling (cu Der Spiegel, BBC, Forbes, UpComing si alti jucatori importanti); programmatic trading si automatizarea vanzarii si cumpararii de publicitate online (AppNexus, Xaxis, Nugg.ad, DataXu etc), la care se adauga mobile marketing (Windows Phone, Shazam etc), start-ups si alte subiecte la zi.

Peste 30 de ore vor totaliza sesiunile de pe scenele ICEEfest, fiind asteptati peste 1.500 de participanti din 9 tari.

Mari agentii de publicitate, jucatori importanti din industria digitala si sute de specialisti vor fi aici, pentru ICEEfest, care are desigur si o parte distractiva care consta in premiile IAB MIXX Awards, petreceri, spectacole de stand-up comedy precum si seara filmului viral, “Viral Movie Night”.

ICEEfest este organizat deThinkDigital, in parteneriat cu Orange. Festivalula ajuns anul acesta la cea de-a 3-a editie si se va desfasura din nou la Grand Cinema & More din cadrul Baneasa Shopping City, joi 12 si vineri 13 iunie, saptamana aceasta.

Ultimele bilete disponibile se gasesc pe site-ul oficial al evenimentului: www.ICEEfest.com

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward