ICAgile ICP Agile Team Facilitation

Cursul ICAgile Agile Team Facilitation este primul pas pentru cei care doresc sa se specializeze in Agile Coaching. Trainingul este dezvoltat pentru persoanele care vor sa imbunatateasca eficienta intalnirilor de echipa.

  • BUCURESTI - Dimitrie Pompeiu nr 5-7 , cladirea C, etaj 5, sector 2, Bucuresti, 014459
  •    23 - 25 Mai 2018

Cursul ICAgile Agile Team Facilitation este primul pas pentru cei care doresc sa se specializeze in Agile Coaching. Trainingul este dezvoltat pentru persoanele care vor sa imbunatateasca eficienta intalnirilor de echipa. In timpul cursului participantii vor descoperi cum sa faciliteze diferite tipuri de evenimente si cum sa incurajeze un nivel de colaborare ridicat intre cei care participa. 

Luxoft face parte din International Consortium for Agile (ICAgile) in calitate de organizatie acreditata de training. Scopul ICAgile este sa dezvolte si sa imbunatateasca calitatea educatiei in domeniul Agile.

  • Conceptul de facilitare si rolul facilitatorului
  • Caracteristicile facilitarii in Echipele Agile
  • Instrumente practice pentru colectarea, cercetarea si evaluarea informatiilor
  • Structura unei intalniri si cum pot fi alese cele mai potrivite metode pentru o anumita situatie
  • Dinamica grupului si particularitatile lucrului cu participanti dificili
  • Rezolvarea conflictelor

Introduceți evenimentul în

Luxoft Training Europe

Luxoft Training Europe

Luxoft Training este divizia externa de training IT&C a Luxoft, una dintre cele mai mari companii de software si servicii informatice. Programele noastre de training sunt bazate pe cele mai noi tehnologii IT si includ subiecte din toata aria de software development: Programare (Java, .Net, Python etc)Software testingProject management in ITAgileBusiness AnalysisCursurile Luxoft Training se adreseaza atat specialistilor IT care vor sa isi imbunatateasca competentele in acest domeniu cat si companiilor care doresc sa isi pregateasca angajatii pentru a lucra cu cele mai noi tehnologii.

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward