How to Web 2014

How to Web 2014, cel mai important eveniment dedicat inovaţiei, tehnologiei şi antreprenoriatului din Europa de Sud-Est, va avea loc pe 20 şi 21 noiembrie în Bucureşti.

  • BUCURESTI - Crystal Palace Ballroom, București
  •    20 - 21 Noiembrie 2014

How to Web 2014, cel mai important eveniment dedicat inovaţiei, tehnologiei şi antreprenoriatului din Europa de Sud-Est, va avea loc pe 20 şi 21 noiembrie în Bucureşti.

Cea de a cincea ediţie internaţională a How to Web reprezintă un nou început pentru conferinţă: evenimentul se maturizează şi propune audienţei un format mai complex care tratează în profunzime subiecte specifice.

Pe scena principală a evenimentului vor fi abordate subiecte precum dezvoltarea de produse tech cu potenţial disruptiv, tendinţele care vor avea un impact semnificativ asupra industriei la nivel global, obţinerea de investiţii sau antreprenoriatul în tehnologie.

How to Web Conference 2014 aduce în faţa audienţei lideri în tehnologie şi profesionişti consacraţi la nivel mondial care îşi vor împărtăşi experienţa şi cunoştinţele acumulate de-a lungul timpului. Printre invitaţii care au confirmat până în prezent participarea la eveniment se numără: Manuel Heilmann (Co-Fondator & CEO Coinzone, startup care permite utilizatorilor să efectueze tranzacţii cu monede digitale precum Bitcoin), Ze Pinto Ferreira (Co-Fondator şi CEO FNV Labs, companie care produce Mellow, prima maşină de gătit sous-vide controlată prin smartphone, care a avut o campanie de crowdfunding suprafinanţată cu 300%), Florian Meissner (CEO & Co-Fondator EyeEm, Germania, comunitate a pasionaţilor de fotografie care înregistrează o creştere rapidă, având în prezent peste 10 milioane de utilizatori), Paul Papadimitrou (Innovation Strategist, UK, analist cunoscut la nivel internaţional care a vorbit la evenimente precum LeWeb – Paris, Londra; SXW – SUA sau Social and Digital Marketing Conference – New York, Singapore, London), Michael Ni (Senior VP Marketing & Products Avangate, US, companie care a fost achiziţionată anul trecut de fondul de investiţii Francisco Partners) sau Dennis Cox (Chief Product Officer IXIA, US, antreprenor a cărui companie a fost cumpărată de IXIA în 2012 pentru 160 milioane USD).

În paralel vor fi organizate trei track-uri specializate despre product management, dezvoltarea de jocuri şi investiţiile de tip angel, care vor oferi unor categorii specifice de audienţă şansa de a acumula cunoştinţe şi competenţe relevante pentru domeniile lor de interes, precum şi oportunitatea de a interacţiona cu profesionişti de top din industrie.

How to Web Conference 2014 este un eveniment organizat cu sprijinul partenerilor principali Telekom România, IXIA, Bitdefender şi Grapefruit şi al partenerilor Avangate, Softlayer, CyberGhost, Hub:raum, Domain.me, Ambasada Canadei în România şi Reea şi va avea loc pe 20 şi 21 noiembrie la Crystal Palace Ballrooms, Bucureşti. Biletele de tip „very early bird” sunt disponibile până miercuri, 22 octombrie, pe site-ul conferinţei http://2014.howtoweb.co/tickets/

Startup-urile early stage din Europa Centrală şi de Est care dezvoltă produse inovatoare în domeniul tehnologiei pot aplica la cea de a treia ediţie Startup Spotlight, competiţie şi program de mentorat adresat celor mai performante 32 de echipe din regiune care va avea loc în paralel cu How to Web Conference 2014. Finaliştii care vor fi acceptaţi în program vor intra astfel în cursa pentru premiile în valoare totală de 20.000 USD oferite de IXIA, partener principal Startup Spotlight, şi vor participa la sesiuni de mentorat şi workshop-uri dedicate. Aplicaţiile la Startup Spotlight sunt deschise până pe 20 octombrie şi se realizează online pe site-ul programului http://startupspotlight.co  

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward