How to Web 2013

How to Web 2013 va avea loc pe 20 si 21 noiembrie la Crystal Palace Ballrooms si va reuni peste 800 de participanti din regiune si vorbitori internationali de calibru.

  • Bucuresti
  •    20 Noiembrie 2013

How to Web 2013 va avea loc pe 20 si 21 noiembrie la Crystal Palace Ballrooms si va reuni peste 800 de participanti din regiune si vorbitori internationali de calibru. Inregistrarea se poate face online pe site-ul evenimentului http://howtoweb.co. În paralel cu How to Web va avea loc si Startup Spotlight, competitie şi program de orientare pentru cele mai bune 32 de start-up-uri din regiune. Echipele care dezvolta in prezent produse sau aplicatii inovative si care isi doresc sa intre in legatura cu investitori, reprezentanti ai acceleratoarelor si mentori de exceptie pot aplica online pe site-ul programului http://startupspotlight.co. How to Web este dezvoltat cu sustinerea IXIA si X3.

How to Web 2013 va aduce si de această data in premiera in Romania vorbitori internationali de renume care isi vor impartasi propriile experiente si vor aduce in discutie dezvoltarea produselor inovative. Printre acestia se numara Tal Siach (Co-Fondator si CMO Vizual.ly, Israel), Philipp Kandal (Co-Fondator si CTO Skobbler, Germania si Romania), Adii Pienaar (Co-Fondator si CEO Woo Themes, Africa de Sud), Kei Shimada (Director of Business Development Dentsu, Japonia), Alex Barrera (Chief WOWness Officer Press42.com, Spania) sau Michael Levit (Fondator Spigot si Managing Partner Founders Den, US).

Programul Startup Spotlight se va desfasura in paralel cu How to Web si va aduce impreuna cele mai performante 32 de echipe din regiune care vor fi selectate de un juriu international si vor beneficia pe durata celor 4 zile ale programului de mentorat, intalniri cu investitori si reprezentanti ai unora dintre cele mai apreciate acceleratoare din lume, precum si sesiuni de pitching.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot

DevTalks România

DevTalks este cea mai mare conferință tech din România, care a adunat în 2023 peste 6000 de participanți și 150+ vorbitori internaționali. Cu 14 scene de conținut tech și zone interesante ca Mobility Area sau Tech Edu Area,...

Citește tot

GPeC Summit 2024

GPeC SUMMIT este considerat evenimentul de referință în E-Commerce & Digital Marketing din CEE și va avea loc în București, pe 21 Mai 2024.

Citește tot