Hello Tomorrow

Nu ai aflat încă de cea mai tare competiție în science & technology din lume?

  •    13 - 14 Octombrie 2016

Nu ai aflat încă de cea mai tare competiție în science & technology din lume?
Conferința Hello Tomorrow de la Paris din 13-14 octombrie va oferi oportunitatea pentru 500 din ideile selectate să interacționeze cu investitori specifici și inovatori de pe 5 continente. Cele 500 de idei selectate vor fi prezentate și în Global Startup Ranking ce va fi publicat în peste 100 de țări și prezentat către investitori direcți, fonduri de investiții și centre de cercetare.

Puteți aplica cu ideile voastre până în 17 iunie pentru șansa de a câștiga marele premiu de 100.000 euro sau unul din cele 10 premii de 15.000 euro în marea finală din 14 octombrie de la Paris. Go for it @ http://challenge.hello-tomorrow.org/

Domeniile vizate sunt: conectivitate & date, sănătate, energie, transport & mobilitate, apă, stil de viață, calitatea aerului, industrie, agricultură, aeronautică.

Pentru mai multe detalii despre competiție, procesul aplicației precum și pentru codul de referință, dați de veste la [email protected]

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Webstock 2021

CEL MAI MARE EVENIMENT DE SOCIAL MEDIA SI COMUNICARE ONLINE DIN ROMANIA

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward