Hacking for Humanity Romania

  • BUCURESTI - TechHub, Parter, Strada Nicolae Filipescu 39-41
  •    13 - 14 Mai 2017

Hacking for Humanity Romania este deschis participanților de ambele genuri, te poți înscrie cu echipa sau individual dacă te pricepi la web/mobile/front-end/back-end development, design, UX, product management, marketing sau growth hacking.
Înscrieri: https://bit.ly/H4H-Hackers
Mai multe informații: hacking4humanity.girlswhocode.ro

Dacă ți-ai dorit să creezi schimbare în bine în jurul tău, hackathon-ul Hacking for Humanity este ocazia potrivită. Vino să creștem inovația în ONG-uri care lucrează pe încurajarea unei bune guvernări, îmbunătățirea educației, acordarea de sprijin pentru mamelor singure, monitorizare de politici publice, sprijin pentru persoanele cu dizabilități, promovarea transportului alternativ sau acordare de sprijin victimelor violenței domestice. Vezi lista cu ONG-uri participante: http://bit.ly/H4H-ONGs

Înscrie-te la Hacking for Humanity Romania, hackathon-ul care va avea loc pe 13-14 Mai, și vino cu gașca ta de prietene/prieteni, competențele tale, cu cele mai strălucite idei pe care le poți avea într-un weekend de Mai, cu spiritul de echipă și cu multă voie bună să inventăm, creăm, rezolvăm și să prototipăm soluții la proiectele prezentate de ONG-urile participante. Acceptăm echipe mixte și înscrieri individuale, iar în seara de Pre-Hack vom forma echipele celor înscrise/și individual.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward