Hack TM

HackTM este un hackathon de dezvoltare hardware & software, organizat cu scopul de a mobiliza la nivel local cât mai multe persoane și organizații ce se ocupă cu domeniul IT, auto și industrie tech.

  • TIMISOARA - Centrul Regional de Afaceri Timisoara
  •    17 - 19 Octombrie 2014

HackTM este un hackathon de dezvoltare hardware & software, organizat cu scopul de a mobiliza la nivel local cât mai multe persoane și organizații ce se ocupă cu domeniul IT, auto și industrie tech. Este un hackathon ce se concentrează asupra oportunităților de gândire creativă și asupra tuturor celor  interesați de tehnologia mobilă, tehnologia web, open-source, game development, hardware, embeded & robotică, smartwatches sau brățări inteligente (wearables), IOT, platforme open data & coding pentru copii.

Parteneri: Timișoara Startup Hub, Banat IT, Smart City, Liga AC, OSUT.

Pentru mai multe informații contactați-ne la adresa [email protected].

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward

SEETEST 2021

Peste 500 de participanți și 25 de speakeri își dau întâlnire la SeeTest 2021, cea de-a zecea ediție dedicată testării software.

Citește tot arrow_forward

Școala de Vară de E-Commerce & Digital Marketing GPeC

5 zile de cursuri practice, team building și distracție pe măsură, dar mai ales bucuria revederii  fizice cu cea mai faină Comunitate Digital – totul în mijlocul naturii, la aer curat de munte.

Citește tot arrow_forward