GPEC SUMMIT, EDIȚIA DE TOAMNĂ

Înainte de a 14-a ediție anuală a Festivității de Premiere în Comerțul Electronic Românesc Gala Premiilor eCommerce, te așteaptă două zile memorabile la GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie 2019.

  • BUCURESTI - Teatrul Național București
  •    04 - 05 Noiembrie 2019

Înainte de desemnarea Câștigătorilor Anului în Comerțul Electronic Românesc din cadrul celei de a 14-a ediții anuale a Galei Premiilor eCommerce, ne vedem la ediția de toamnă a GPeC SUMMIT Noiembrie 2019, București!

Te așteptăm cu două zile de Conferință și Expo alături de elita pieței de E-Commerce și Digital Marketing într-un cadru exclusivist – pe scena Sălii Mari a Teatrului Național București.

În fiecare din cele două zile de GPeC SUMMIT, vei găsi inspirație și vei învăța din experiența celor mai importanți speakeri internaționali – oameni pe care nu visai să îi vezi live prea curând în România!

Lor li se vor alătura liderii de piață autohtoni, iar toți vor fi deschiși dialogului direct, fără bariere, despre tot ce este important în E-Commerce și Marketing Online – piață pe care o creștem împreună de 14 ani!

În ambele zile de GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie 2019, ai parte de GPeC E-Commerce Expo – locul în care furnizorii de servicii E-Commerce se întâlnesc față în față cu magazinele online și stabilesc parteneriate.

GPeC SUMMIT se va încheia cu Gala Premiilor eCommerce din seara zilei de 5 noiembrie 2019, într-o atmosferă de spectacol, alături de elita comerțului electronic românesc și internațional.

Noi zicem că nu ar trebui să ratezi cele două zile care îți vor aduce un adevărat festin de E-Commerce și Marketing Online!

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward