GPeC Summit Ediția de Primăvară - 27-28 MAI 2019

Te așteaptă 2 zile de conținut E-Commerce & Marketing Online Premium, în inima celui mai important eveniment din Europa Centrală și de Est.

  • Bucuresti - Teatrul Național București
  •    27 - 28 Mai 2019
  • Ai parte exclusiv de informație relevantă, aplicabilă imediat, fără speech-uri promoționale;
  • Îi întâlnești și înveți doar de la cei mai buniKarl Gilis (Top 3 most influential CRO-expert in the world), Wil Reynolds (SEO, PPC & Analytics Expert), Gerry McGovern (Customer & UX Specialist), Dennis Yu (Facebook Ads Expert), Hannah Thorpe (Content Marketing Specialist), Jono Alderson(SEO Special Ops @Yoast), Steven Hoober (Mobile UX Design Consultant & Strategist), Ian Jindal (Editor in Chief of InternetRetailing) – sunt speakerii internaționali legendari anunțați care vor urca pe scena GPeC SUMMIT 27-28 Mai 2019;
  • Pe 28 Mai, te așteaptă 5 sesiuni de Masterclass cu cei mai buni traineri internaționali + 1 Curs intensiv de E-Commerce și Marketing Online pentru Începători (6 ore de conținut cu traineri români);
  • De 14 ani, GPeC este evenimentul de referință de la care nu poți lipsi: Conferință, Expo, Masterclasses și  Networking – toate alături de cei mai buni speakeri și în mijlocul a peste 800 de participanți – C-level #CraftedToInspire;

Locurile la GPeC SUMMIT 27-28 Mai sunt limitate iar, din experiența ultimilor ani, îți spunem că se epuizează înainte de finalizarea perioadei de înscrieri!

Așadar, vezi toate detaliile și ia-ți biletul de acces acum ca să nu ratezi cel mai important eveniment de E-Commerce & Marketing Online din Europa Centrală și de Est!

Am selectat cele mai HOT topic-uri și specialiști internaționali și români cu o vastă experiență în E-Commerce și Marketing Online pentru ca tu să înveți doar de la cei mai buni: 100% conținut relevant & ZERO speech-uri promoționale.

La finalul celor două zile de GPeC SUMMIT vei avea o listă de “To Do” plină de recomandări imediat aplicabile pentru ca tu să îți crești afacerea e-commerce și să îți (re)definești strategia de marketing. #GrowTogether #GPeCSUMMIT #CraftedToInspire.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot

DevTalks România

DevTalks este cea mai mare conferință tech din România, care a adunat în 2023 peste 6000 de participanți și 150+ vorbitori internaționali. Cu 14 scene de conținut tech și zone interesante ca Mobility Area sau Tech Edu Area,...

Citește tot

GPeC Summit 2024

GPeC SUMMIT este considerat evenimentul de referință în E-Commerce & Digital Marketing din CEE și va avea loc în București, pe 21 Mai 2024.

Citește tot