GPeC Summit – Evenimentul Anului în E-Commerce și Digital Marketing

Pe 15-16 noiembrie are loc, la București, a 11-a ediție anuală a GPeC – cel mai important eveniment de e-commerce  și online marketing din România și CEE. Potrivit organizatorilor, evenimentul aduce un line-up excepțional de speakeri internaționali și autohtoni – adevărate autorități în domeniu care nu ar trebui ratate de niciun jucător din industrie. 

  • BUCURESTI - CRYSTAL PALACE BALLROOMS
  •    15 - 16 Noiembrie 2016

Pe 15-16 noiembrie are loc, la București, a 11-a ediție anuală a GPeC – cel mai important eveniment de e-commerce  și online marketing din România și CEE. Potrivit organizatorilor, evenimentul aduce un line-up excepțional de speakeri internaționali și autohtoni – adevărate autorități în domeniu care nu ar trebui ratate de niciun jucător din industrie. 

Lista speakerilor invitati la GPeC Summit este uriasa (atat din punct de vedere cantitativ, dar mai ales calitativ). Cunoaste-i pe toti in sectiunea dedicatasi nu rata GPeC – Evenimentul Anului in E-Commerce & Digital Marketing, 15-16 Noiembrie!

ZIUA 1, 15 NOIEMBRIE – CONFERINTA
  • 1 zi de Conferinta Premium, plina de keynote-uri si panel-uri de dezbatere cu speakeri de neegalat, internationali si romani;
  • Afli totul despre cum să ai o afacere online de succes: ultimele cifre de piață, cele mai importante verticale și segmente cu potențial de dezvoltare, sfaturi practice pentru optimizarea conversiilor și creșterea vânzărilor, strategii de marketing online, content marketing, personalizare, usability, analytics, customer experience, loializare, logistică și curierat, split testing, optimizare pentru device-uri mobile;
  • GPeC E-Commerce Expo: te intalnesti fata in fata si stabilesti parteneriate cu principalii furnizori de solutii si servicii de comert electronic din Romania;
  • Networking cu elita pietei de E-Commerce & Digital Marketing – 500+ participanti asteptati, reprezentanti ai celor mai importante companii de profil.
ZIUA 2, 16 NOIEMBRIE – GPEC ALL DAY BRYAN EISENBERG & GALA PREMIILOR ECOMMERCE
  • In premiera pentru e-commerce-ul romanesc, iti aducem 1 zi intreaga de eveniment dedicata exclusiv lui Bryan Eisenberg, Guru in user experience, optimizarea conversiilor si marketing online. Vei avea ocazia sa afli secretele unui business online de succes de la omul care a contribuit la cresterea Amazon si ti-am rezervat 1 ora pentru a-i adresa cele mai arzatoare intrebari. De neratat. PUNCT.
  • Seara de 16 noiembrie iti va dezvalui Castigatorii Anului in E-Commerce in cadrul celei de a 11-a editii anuale a Galei Premiilor eCommerce – Festivitatea de Decernare a Premiilor in Comertul Electronic Romanesc;
  • Ziua de 16 Noiembrie este presarata cu networking de calitate si entertainment alaturi de elita pietei  in cea mai frumoasa familie din online-ul romanesc – familia GPeC.

Noi zicem ca nu ai voie sa ratezi cele doua zile care iti vor aduce un adevarat maraton de e-commerce premium!

Înscrierile la GPeC Summit, 15-16 Noiembrie, sunt în plină desfășurare și se pot face pe site-ul nostru completand formularul de inscriere.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward