GoTech World 2022

După două ediții online foarte reușite, unde au participat peste 29.000 de profesioniști din diverse domenii de business, cel mai mare eveniment de IT & Digital din Europa Centrală și de Est, GoTech World, revine anul acesta pe 12 și 13 octombrie, în format hybrid, cu cele 9 scene: Main Stage, IT Ops, Java, DevOps, Cybersecurity, Smart City, E-Business & Digital Marketing, Business Transformation și Retail unde se vor desfășura conferințe, workshop-uri și panel-uri susținute de speakeri internaționali și locali de Top și Zona Expozițională, unde furnizori și utilizatori importanți din domeniul IT & Digital își vor prezenta proiectele, soluțiile și produsele la standurile lor amenajate atât fizic, cât și online, pe platforma MyConnector.

  • Bucuresti
  •    12 - 13 Octombrie 2022

Mai multe detalii pot fi găsite aici: https://www.online.gotech.world/  

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

GPeC SUMMIT 2023

GPeC este cel mai important eveniment dedicat comerțului electronic din România și din Sud-Estul Europei.

Citește tot

EMSETECH 2023

EMSETECH 2023 este un târg de tehnologie, ce va avea loc în perioada 26-29 ianuarie la Romexpo, Bd. Mărăști, Nr. 65 - 67, București, România.

Citește tot