Global Windows Azure 2014 Bootcamp - Oradea

Participa si tu la Bootcamp-ul Windows Azure! Pe 29 martie 2014 se pune din nou problema stabilirii unor noi recorduri!

  • ORADEA
  •    29 Martie 2014

Participa si tu la Bootcamp-ul Windows Azure! Pe 29 martie 2014 se pune din nou problema stabilirii unor noi recorduri!

In aprilie 2013 a fost organizat primul Global Windows Azure Bootcamp, simultan in peste 90 de locatii in jurul lumii. Anul acesta vom repeta experienta unei zile intregi in care mii de oameni vor descoperi concepte avansate ale dezvoltarii de aplicatii cloud pentru Windows Azure. Pe langa oportunitatea invatarii prin parcurgerea laboratoarelor hands-on, vom activa si intr-un proiect caritabil prin care vom contribui la cercetarea in domeniul diabetului.

Mai multe informatii poti gasi pe pagina evenimentului, http://gwabor.azurewebsites.net/

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward