Global FinTech Hackathon

Banca Transilvania,Tech Source Consulting si Techventures organizeaza Global Fintech Hackathon, competitie dedicata designerilor si developerilor pentru dezvoltarea de solutii FinTech. 

  • BUCURESTI - Banca Transilvania (Sos. Bucuresti – Ploiesti nr. 43
  •    27 - 28 Iulie 2019

Competitia va reuni la start 12 echipe de designeri si developeri. Acestia vor dezvolta solutii pentru produsele si serviciile bancare, integrand noile tehnologii care au legatura cu managementul riscului, trading, investitii, personal finance, big data, retail banking si regulatory compliance, conform unui comunicat de presa emis de catre banca.

• Castigatorii vor beneficia gratuit de un program de mentorat in cadrul Techventures, timp de 3 luni.
• Premiile sunt urmatoarele: 3.000 euro (Locul I), 2.000 euro (Locul II), 1.000 euro (Locul III), 500 euro (Premiul publicului), respectiv 500 euro (Golden Buzzer).
• Mentorarea echipelor in timpul hackathonului si jurizarea vor fi facute de investitori, consultanti financiari, business angels si reprezentanti FinTech.

Inscrierile la Global FinTech Hackathon se pot face AICI!

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward