Geek UP!

Seria de evenimente Geek anunță următorul eveniment de tehnologie din Brașov, organizat de RIA Solutions Group. 

  • BRASOV - RIA Solutions Group Brasov Technology center
  •    16 Noiembrie 2017

Seria de evenimente Geek anunță următorul eveniment de tehnologie din Brașov, organizat de RIA Solutions Group. Acesta va avea în vizor 3 developeri de tehnologii Microsoft, ce vor prezenta 2 teme extrem de interesante:

  1. Introducere în microserviciile dezvoltate cu ajutorul Azure Service Fabric

Tehnologia este extrem de dinamică, iar trendurile indică un set de beneficii tot mai mare al folosirii arhitecturi de microservicii pentru dezvoltarea aplicațiilor software în raport cu tot ceea ce înseamnă creșterea business-urilor din punctul de vedere al relevanței, scalabilității și managementului efectiv.

  1. Avantajele Azure SQL în poziționarea tabelelor

Evenimentul va începe cu ora 18 și va fi găzduit de RIA Solutions Group Brasov Technology center. 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Școala de Vară de E-Commerce & Digital Marketing GPeC

5 zile de cursuri practice, team building și distracție pe măsură, dar mai ales bucuria revederii  fizice cu cea mai faină Comunitate Digital – totul în mijlocul naturii, la aer curat de munte.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

SEETEST 2021

Peste 500 de participanți și 25 de speakeri își dau întâlnire la SeeTest 2021, cea de-a zecea ediție dedicată testării software.

Citește tot arrow_forward