Geek UP!

Seria de evenimente Geek anunță următorul eveniment de tehnologie din Brașov, organizat de RIA Solutions Group. 

  • BRASOV - RIA Solutions Group Brasov Technology center
  •    16 Noiembrie 2017

Seria de evenimente Geek anunță următorul eveniment de tehnologie din Brașov, organizat de RIA Solutions Group. Acesta va avea în vizor 3 developeri de tehnologii Microsoft, ce vor prezenta 2 teme extrem de interesante:

  1. Introducere în microserviciile dezvoltate cu ajutorul Azure Service Fabric

Tehnologia este extrem de dinamică, iar trendurile indică un set de beneficii tot mai mare al folosirii arhitecturi de microservicii pentru dezvoltarea aplicațiilor software în raport cu tot ceea ce înseamnă creșterea business-urilor din punctul de vedere al relevanței, scalabilității și managementului efectiv.

  1. Avantajele Azure SQL în poziționarea tabelelor

Evenimentul va începe cu ora 18 și va fi găzduit de RIA Solutions Group Brasov Technology center. 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Experimentați soluția CRM în practică

Pentru că în România doar 30-35% dintre companii au un sistem CRM (conform datelor Eurostat), multe persoane nu ştiu cum arată o astfel de aplicaţie şi nici ce face la modul concret. La aceasta contribuie şi studierea utilizării unui sistem CRM doar în unele facultăţi economice, deşi în mod evident angajaţii care lucrează în vânzări, marke...

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward