Gaming Marathon

Gaming Marathon connected by Vodafone & powered by Amber // 28 martie - Cel mai mare eveniment online de gaming din România aniversează un an!

  •    28 Martie 2021

Pentru că martie este luna femeii, vom vorbi despre importanța de a avea mai multe femei în gaming și le vom încuraja să urmeze o carieră în industria dezvoltatoare de jocuri video, content creation sau în esports. Participă alături de creatorii de conținut favoriți și joacă cele mai tari jocuri ale momentului la primul eveniment online de gaming al anului pe www.gaming-marathon.ro și pe stream-urile invitaților începând cu ora 10:00.Toți creatorii au pregătit concursuri, turnee si multe surprize pe canalele lor de Youtube și Twitch.

Mai multe info și programul vor fi actualizate pe www.gaming-marathon.ro

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward