GameLab

Electronic Arts Romania și Codette organizează a doua ediție a Școlii de vară “GameLab”!

  • BUCURESTI - Electronic Arts Romania
  •    20 August 2018 - 07 Septembrie 2018

Electronic Arts Romania și Codette organizează a doua ediție a Școlii de vară “GameLab”!

GameLab este un program de 3 săptămâni la final de vară pentru fete și băieți cu vârsta de 10-12 ani, în cadrul căruia îi vom învăta și ajuta pe micii participanți să-și construiască propriile aplicații mobile pe Android.

Programul este centrat pe fete, dar încurajăm și înscrierea băieților, pentru a descoperi pasiunile și interesele lor prin lumea programării și industriei jocurilor.

Curricula propusă este dezvoltată special pentru segmentul ales și include concepte de bază de programare pentru care folosim instrumente facile și programare vizuală. Trainerii Codette vor fi mereu gata să dea o mână de ajutor. Pe lângă sesiunile de dezvoltare, cei mici vor avea parte de prezentări din partea EA despre diverse opțiuni de carieră direct de la specialiști, despre ce presupune industria și care este procesul de creare al unui joc video.

Participanții vor avea parte alături de noi de un mediu favorabil și permisiv pentru explorat, în care vor avea ocazia să experimenteze diverse activități practice care să le ofere o imagine asupra procesului care este implicat în producerea unui joc real.


Când?

Luni - Vineri, între 10:00 și 14:30, 4.5h pe zi, în perioada 20 August - 7 Septembrie
Unde? Sediul Electronic Arts Romania – Bucuresti (lângă Mall-ul AFI Palace)

Iți sună bine? Înscrie un participant completând formularul până pe 14 august.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward