Future of VR

Dacă ești pasionat de tehnologiile de ultimă generație sau doar vrei să descoperi tendințele în lumea realității virtuale, te așteptăm la acest eveniment.

  • BUCURESTI - 360hub
  •    11 Octombrie 2019

Fă cunoștință cu cei 3 speakeri pentru care pasiunea pentru VR a însemnat fundația startup-urilor pe care le dețin.
Evenimentul este o oportunitate excelentă de a afla răspunsurile la toate întrebările pe care le ai despre domeniile în care tehnologia VR va fi prezentă în viitor. Te așteptăm într-o locație fresh, unde te vei număra printre primii care vor avea ocazia să testeze soluțiile pe care cei 3 tineri antreprenori le propun.


Locurile disponibile sunt în număr de 30 și se vor acorda primilor înscriși la următorul link:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc8pW3sebx625hiH8ZsUXC-86b0C_IwxUx0b-Ce7lHhNcwkfQ/viewform

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward