Future Banking

Dacă mobile banking-ul nu mai este un secret pentru tine și vrei să fii la curent cu toate inovațiile din lumea serviciilor financiare, vino alături de noi la Future Banking, cea mai importantă conferință de Fintech și digital banking din România.

  • BUCURESTI - Online
  •    03 Iunie 2020 - 04 Iulie 2020

Toate băncile care contează în zona serviciilor digitale, dar și FinTech-urile care au dezvoltat funcționalități complete pentru a face banking, vor fi prezente în cele două zile de dezbateri și key speech-uri.

Speakeri: ALINA Iacomi, Tribe Lead Digital, ING Bank Romania, Șerban Negrescu, Head of Product Management, Orange Money, Bogdan Neacșu, CEO CEC Bank, Cristian Mustață, Head of Digital Strategy BCR, MAXIMILIAN Schausberger, Head of Fintech Partnerships, Raiffeisen Bank International, COSMIN Vladimirescu, Country Manager, Romania & Croatia, Mastercard, KOSTAS Tovil, Senior Vice President, Merchant Solutions, TBI Bank, DORIAN Petrovici, Director, Head of Retail Projects & Data Analysis, Banca Transilvania.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward