Future Banking Summit

Future Banking Summit este cel mai important eveniment din România dedicat industriei bancare și fintech.

Future Banking Summit este un eveniment de referință pentru industrie, ce se va desfășura ONLINE, cu participare gratuită, fiind un reper în mediul de business din țara noastră și din regiune.

Pe scena Future Banking Summit vor fi prezenți speakeri internaționali de prestigiu care vor prezenta tendințele din industria financiar-bancară.

În același timp, peste 50 de speakeri de pe piața locală vor prezinta cele mai importante studii de caz legate de provocările transformărilor digitale din companiile lor, dar și modul în care fintech-urile au revoluționat industria financiară.

Pentru a afla mai multe și pentru a vă înscrie puteți da click aici

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

WebSummit 2023

Cunoscut ca fiind evenimentul reper al industriilor de tehnologie și digital, WebSummit a deschis înscrierile pentru ediția din anul 2023, ce va avea loc în Lisabona, în cadrul Altice Arena & Fil. 

Citește tot

SaaStock Dublin 2023

Unul dintre cele mai importante Evenimente dedicate aplicațiilor de tip SaaS (Software as a Service) va avea loc anul viitor în Dublin. Timp de două zile, start-up-urile și companiile mari pot participa la workshop-uri, prezentări,...

Citește tot

GPeC SUMMIT 2023

GPeC este cel mai important eveniment dedicat comerțului electronic din România și din Sud-Estul Europei.

Citește tot