Future Banking: FinTech edition

Fiind cel mai mare eveniment de pe piata digitala banking, noi, la Future Banking, avem de asemenea o responsabilitate imensa in a incuraja ecosistemul local FinTech, motivand astfel fondatorii de startup sa se apropie de aceasta nisa si sa afle despre subiectele de interes din industria financiara, fie ele pozitive sau negative.

  • BUCURESTI - Sheraton Bucharest Hotel
  •    01 Octombrie 2019

Organizatori isi doresc sa construiasca un ecosistem FinTech romanesc puternic, care va contura viitorul serviciilor financiare.
Incepand din aceasta toamna, Wall Street va demara cartografierea peisajului FinTech romanesc, creand prima harta completa din Romania, pentru aceasta nisa.

Participarea este GRATUITA - tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul din pagina. >> https://www.futurebanking.ro/fintechedition2019/register.html

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward