Fundaţia DevOps face traininguri cu certificare

DevOps Foundation este un curs cu o durată de 16 ore ce oferă certificări participanților pe baza unor informații introductive în DevOps (comunicarea, colaborarea și integrarea a tot ceea ce înseamnă dezvoltarea de soluții software și a proceselor operaționale din domeniul IT). 

  • BUCURESTI - Connect HUB, Bd. Dacia 99, Et4
  •    05 - 06 Noiembrie 2015

Despre DevOps Foundation

DevOps Foundation este un curs cu o durată de 16 ore ce oferă certificări participanților pe baza unor informații introductive în DevOps (comunicarea, colaborarea și integrarea a tot ceea ce înseamnă dezvoltarea de soluții software și a proceselor operaționale din domeniul IT). Cursul oferă primii pași în înțelegerea principiilor și practicilor de bază ale DevOps.

Durata cursului este de 16 ore.

Certificările și acreditările în urma absolvirii cursului sunt oferite de DevOps Foundation și DevOps Institute, durata acestuia fiind de 16 ore. Examenul final va fi online, cu o durată de 60 de minute și va consta în întrebări cu multiple opțiuni de selecție. Punctajul minim este de 65 (din 100).

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward