From 0 to !0 #7: Symfony Workshop

Ești pregătit pentru 7 ore de programare în cel mai utilizat framework de PHP? Sau dorești să îți actualizezi cunoștințele deja avute?

  • BUCURESTI - TechHub, Parter, Strada Nicolae Filipescu 39-41
  •    27 Mai 2017

Ești pregătit pentru 7 ore de programare în cel mai utilizat framework de PHP? Sau dorești să îți actualizezi cunoștințele deja avute?

Mihai Nica, trainerul acestei ediții, cu peste 12 ani experiență în PHP și peste 5 în utilizarea frameworkului de Symfony, este pregătit să te îndrume în crearea unei aplicații de monitorizare a taskurilor pentru utilizatori, alături de paginile de înregistrare și autentificare. Tehnic vorbind, vei utiliza ORM (Doctrine), templating (Twig), dar și HTML și CSS, alături de Javascript. Ai nevoie doar de cunoștințe de bază de PHP și MySQL.

Ne vedem sâmbătă, 27 mai, de la 9:30 la TechHub!

Detalii și bilete la:  

https://www.eventbrite.com/e/from-0-to-0-7-symfony-workshop-tickets-34421411368 

Speaker: Mihai Nica

Data/Interval orar: sambata, 27 mai, 9:30 - 16:30

Locatie: TechHub

Nr de participanti: 20

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward