From 0 to !0 #6: Building sparrow wireless sensor nodes

Dacă ești pasionat de IoT, ai auzit de senzori Sparrow și vrei să înveți să lucrezi cu ei, atunci workshop-ul acesta este pentru tine!

  • BUCURESTI - TechHub, Parter, Strada Nicolae Filipescu 39-41
  •    01 Aprilie 2017

Dacă ești pasionat de IoT, ai auzit de senzori Sparrow și vrei să înveți să lucrezi cu ei, atunci workshop-ul acesta este pentru tine!

Alătură-te comunității Softbinator Algorithms, sâmbătă, 1 Aprilie (da, nu este o glumă) la workshop-ul From 0 to !0 #6 și învață alături de Dan Tudose (Co-Founder and Architect, Hardware Engineering at Vector Watch) cum să dezvolți sisteme de monitorizare sau dispozitive inteligente folosind Sparrow sensor nodes. Doar 20 de locuri disponibile! Află mai multe detalii aici  și rezervă-ți locul acum! Se ocupă cât ai zice Sparrow!

P.S. Pentru acest workshop ai nevoie doar de laptop, de restul materialelor se ocupă organizatorii.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward