EY Intelligent Automation Regional Conference 2019

Peste 200 de participanți sunt așteptați la EY Intelligent Automation Regional Conference 2019, una dintre cele mai importante conferințe ce vizează tehnologiile automatizate.

  • BUCURESTI - Radisson Blu Hotel
  •    17 Septembrie 2019

Principalele tematici includ perspective ale pieței de consum, încrederea companiilor în procesele de transformare digitală, evenimentul incluzând o serie de workshop-uri și de paneluri inspiraționale.

De asemenea, eficientizarea proceselor și volumelor de date în contextul creșterii potențialului automatizării sau recrearea mediului tehnologic în vederea scalabilității și eficienței sunt câteva dintre subiectele workshop-urilor anunțate.

Lideri din domeniul automatizării, din România și din afara granițelor vor fi prezenți la eveniment.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward