Evozon te invită la Atelierul Digital Google în 5 decembrie, la Cluj-Napoca

Ai un business operațional sau ești antreprenor la început de drum? Afacerea ta merită să fie online și să se bucure de tot ce au de oferit sărbătorile de iarnă.

  • CLUJ-NAPOCA
  •    05 Decembrie 2017

Ai un business operațional sau ești antreprenor la început de drum? Afacerea ta merită să fie online și să se bucure de tot ce au de oferit sărbătorile de iarnă.

Rezervă-ți un loc la eveniment și află cum poți să construiești o prezență online pentru brandul tău pe: http://atelieruldigital.com/cluj/

În plus, vei putea să îți rezervi o intalnire de o oră cu un consultant în cadrul Atelierul Digital Hub din Cluj-Napoca.

Agenda evenimentului:

◦ Check-in (17:00 – 17:20)
◦ Welcome Session
◦ Intro Atelierul Digital Hub
◦ Prezența afacerilor în mediul mobile
◦ Cum să construiești o campanie de sărbători memorabilă?
◦ Sesiune de networking

Evenimentul este organizat de Fundatia Leaders cu susţinerea Google Romania și în parteneriat cu Evozon.

Introduceți evenimentul în

Evozon Systems

Evozon Systems

Evozon Systems ofera solutii software personalizate, analiza de business, dezvoltare de produse.Solutiile de business implementate de noi sub umbrela Microsoft Dynamics NAV / 365 BC, PowerBI, Magento. MS Azure este platforma de hosting pe care o recomandam cu incredere, sustinuta de serviciile noastre de administrare si mentenanta.Suntem familiari cu tot ce inseamna IT, de la proiectare pana la livrare si suport.Evozon este aici pentru fiecare din voi! 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward