European Digital Commerce, powered by VTEX

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

  •    12 Mai 2021

Discuții aprinse despre provocările omnichannel-ului “la +1 an de la izbucnirea COVID-19”, cum să te adaptezi noilor realități și, mai mult, cum să îți crești și dezvolți afacerea, profitând de evoluția înregistrată de eCommerce în ultimul an. Acestea vor fi doar câteva dintre subiectele atinse în această ediție din 12 mai a European Digital Commerce. Discuțiile vor fi axate pe sfaturi practice, date concrete și informații relevante, aplicabile. Evenimentul are loc LIVE pe platforma de evenimente virtuale IC Events.

Înregistrați-vă GRATUIT și profitați de toate funcționalitățile platformei virtuale: participanții vor putea vizita zonele de Networking și Expo, vor interacționa cu toți ceilalți participanți și vor schimba cărți de vizită virtuale care vor fi primite prin e-mail. 

European Digital Commerce powered by VTEX este organizat de VTEX Romania, in calitate de gazda a evenimentului, și de Wall-Street.ro.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Școala de Vară de E-Commerce & Digital Marketing GPeC

5 zile de cursuri practice, team building și distracție pe măsură, dar mai ales bucuria revederii  fizice cu cea mai faină Comunitate Digital – totul în mijlocul naturii, la aer curat de munte.

Citește tot arrow_forward

SEETEST 2021

Peste 500 de participanți și 25 de speakeri își dau întâlnire la SeeTest 2021, cea de-a zecea ediție dedicată testării software.

Citește tot arrow_forward

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward