European Digital Commerce, powered by VTEX

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

  •    12 Mai 2021

Discuții aprinse despre provocările omnichannel-ului “la +1 an de la izbucnirea COVID-19”, cum să te adaptezi noilor realități și, mai mult, cum să îți crești și dezvolți afacerea, profitând de evoluția înregistrată de eCommerce în ultimul an. Acestea vor fi doar câteva dintre subiectele atinse în această ediție din 12 mai a European Digital Commerce. Discuțiile vor fi axate pe sfaturi practice, date concrete și informații relevante, aplicabile. Evenimentul are loc LIVE pe platforma de evenimente virtuale IC Events.

Înregistrați-vă GRATUIT și profitați de toate funcționalitățile platformei virtuale: participanții vor putea vizita zonele de Networking și Expo, vor interacționa cu toți ceilalți participanți și vor schimba cărți de vizită virtuale care vor fi primite prin e-mail. 

European Digital Commerce powered by VTEX este organizat de VTEX Romania, in calitate de gazda a evenimentului, și de Wall-Street.ro.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Experimentați soluția CRM în practică

Pentru că în România doar 30-35% dintre companii au un sistem CRM (conform datelor Eurostat), multe persoane nu ştiu cum arată o astfel de aplicaţie şi nici ce face la modul concret. La aceasta contribuie şi studierea utilizării unui sistem CRM doar în unele facultăţi economice, deşi în mod evident angajaţii care lucrează în vânzări, marke...

Citește tot arrow_forward