ecomTEAM 2024

Călătoria ecomTEAM va continua în 2024 cu cea de-a 14-a ediție a unuia dintre cele mai importante evenimente de comerț electronic din regiune.

 

  • Brasov, Brasov
  •    19 - 20 Septembrie 2024

Cu peste 50 de vorbitori și 450 de participanți prezenți la ediția precedentă, ecomTEAM 2024, organizat de Wall Street.ro, intenționează să adune din ce în ce mai mulți specialiști locali și internaționali în comerț electronic pentru a afla cele mai recente tendințe în cumpărături online și vânzări transfrontaliere. .

Rezervă un loc, fii cu ochii pe site-ul nostru și pe pagina LinkedIn pentru a fi la curent cu ultimele știri și a-ți pregăti magazinul online pentru următoarea noastră ediție - care va avea loc pe 19 și 20 septembrie.

Contact direct ecomTEAM: [email protected] 

Află mai multe detalii aici

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

SaaStock 2024

Considerată cea mai bună conferință SaaS pentru fondatori, executivi și investitori din Europa, acest eveniment oferă oportunități de networking cu factori de decizie din ecosistemul SaaS.

Citește tot

Voxxed Days Romania - Cluj

Aceste conferințe pentru developeri adună împreună public speakeri populari, developeri principali ai tehnologiilor open source renumite și profesioniști dornici să împărtășească cunoștințele și experiențele lor. Cu mai...

Citește tot

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot