ecomTeam 2021

Pentru ediția 2021 a ecomTEAM, organizatorii au pregătit 2 zile de eCommerce intensiv care va include panouri de discuții, ateliere și prezentări menite să vă ofere toate ingredientele necesare pentru o afacere online de succes.
  •    21 - 22 Aprilie 2021

Fie că sunteți în căutarea unui partener de e-îndeplinire, dornic să aflați cele mai noi tendințe de marketing digital sau ce platforme vă permit să vă scalați cât mai bine magazinul online, veți găsi toate aceste răspunsuri de la vorbitorii care vor urca pe scenă la ecomTEAM 2021 - Noul eveniment normal din eCommerce.

ecomTEAM 2021 va avea loc complet online pe IC Events, o platformă dedicată găzduirii și participării la evenimente, construită pentru a se implica și conecta, așa că promitem multe noi modalități fantastice de a face rețea și de a interacționa - chat public, întâlniri private 1: 1 și Social Lounge , o zonă virtuală cu funcții audio și video.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward