Digital Marketing Meetup Iasi #5

Digital Marketing Meetup revine cu entuziasm și cu subiecte alese cu interes și multă curiozitate.

  • IASI - Clădirea Bursa Moldovei
  •    07 Februarie 2018

Digital Marketing Meetup revine cu entuziasm și cu subiecte alese cu interes și multă curiozitate.

Așadar, miercuri, 7 februarie, de la ora 18:30, ne vedem la clădirea Bursa Moldovei, la cea de-a cincea întalnire, unde vom discuta despre SEO.

Alături de noi îl vom avea pe Razvan Gavrilas, fondator și Chief Architect cognitiveSEO și BrandMentions.com. Cu peste 15 ani de experiență în online marketing, timp de o oră, ne va povești despre “Tehnici și Strategii de Ultimă Generație pentru a îți crește Traficul Organic din Google”. Very exciting!

La fel de exciting e că Răzvan vine însoțit de Cornelia Cozmiuc, Digital Strategist la cognitiveSEO, și Adrian Cojocariu, SEO Analyst la cognitiveSEO. În partea a doua a întâlnirii, toți trei vor coordona câte un grup de discuție pentru a aprofunda tema aleasă.

Și mai cool e că vă puteți alege grupul în funcție de experiența pe care o aveți: beginners, mid și advanced.

Înscrieți-vă cu încredere și entuziasm aici: https://nvite.com/DMMIasi/lde1rr

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Școala de Vară de E-Commerce & Digital Marketing GPeC

5 zile de cursuri practice, team building și distracție pe măsură, dar mai ales bucuria revederii  fizice cu cea mai faină Comunitate Digital – totul în mijlocul naturii, la aer curat de munte.

Citește tot arrow_forward

Virtualized 2021

Virtualized a fost creat pentru a depăși orice graniță, pentru a oferi tuturor profesioniștilor din numeroase domenii și verticale de business, indiferent de locul în care aceștia se află, cea mai nouă informație din domeniul tehnologiei.

Citește tot arrow_forward

SEETEST 2021

Peste 500 de participanți și 25 de speakeri își dau întâlnire la SeeTest 2021, cea de-a zecea ediție dedicată testării software.

Citește tot arrow_forward