Digital Marketing Forum 2024

Cea mai mare conferinta de marketing din Romania revine in 2024

Dupa o editie de exceptie in 2023, Digital Marketing Forum revine in forta in 2024! Pe 25 si 26 aprilie, unii dintre cei mai buni specialisti marcom vor acoperi o gama larga de teme, de la cele mai recente tendinte in social media si tactici de promovare la inovatii tehnologice si impactul inteligentei artificiale in marketing. Asigura-ti locul in sala de la Hotel JW Marriott si pregateste-te sa fii parte dintr-o experienta de invatare si networking de neratat.  

In functie de optiunea de participare, completati formularul de mai jos pentru a va inregistra la conferinte si/sau traininguri. Puteti alege sa participati intr-o singura zi de conferinta sau in amandoua. Pentru trainingurile din cea de-a doua zi, va trebui sa alegeti una dintre cele 2 optiuni (acestea se vor desfasura in paralel). Conferinta din ziua 2 (26 aprilie) se va desfasura in paralel cu cele 2 traininguri.

Inregistrarile sunt nominale si validate de un mesaj de confirmare pe e-mail. Verificati si in alte foldere daca mesajul nu ajunge in scurt timp si adaugati adresa [email protected] la Contacte.

Pana pe 20 decembrie cei care se inregistreaza pentru a participa la noua editie Digital Marketing Forum beneficiaza de pret redus prin oferta speciala Early-Bird.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

SaaStock 2024

Considerată cea mai bună conferință SaaS pentru fondatori, executivi și investitori din Europa, acest eveniment oferă oportunități de networking cu factori de decizie din ecosistemul SaaS.

Citește tot

Voxxed Days Romania - Cluj

Aceste conferințe pentru developeri adună împreună public speakeri populari, developeri principali ai tehnologiilor open source renumite și profesioniști dornici să împărtășească cunoștințele și experiențele lor. Cu mai...

Citește tot

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot