Digital Divas

Povestile de succes si ideile frumoase isi fac aparitia in fiecare an pe scena Digital Divas by Avon! 

  • BUCURESTI - Online
  •    18 Septembrie 2020

Conferinta de anul acesta va fi un mix perfect intre know-how si inspiratie si va aduce pe scena specialisti recunoscuti si nume interesante din online. Te invitam la o zi plina cu sesiuni vor oferi povesti savuroase, dezbateri interesante si sfaturi utile oricarui pasionat de online.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward