Dezvoltarea aplicatiilor TDD cu JUnit 5 - Webinar

Pe 13 Decembrie, Luxoft Training organizeaza un webinar cu tema JUnit 5 - Developing TDD applications. Participarea la webinar este gratuita. 

  • BUCURESTI - Online
  •    13 Decembrie 2018

Junit este una dintre cele mai importante librarii third-party Java. Martin Fowler spunea despre aceasta librarie “Niciodata in domeniul software development atat de multi nu au datorat atat de mult catorva linii de cod.”

Pe 13 Decembrie in cadrul webinarului nostru veti avea ocazia sa faceti cunostinta cu Junit 5. Vom discuta despre principiile Test Driven Development si vom dezvolta o aplicatie folosind aceste principii.

 

Subiecte cheie

  • Elementele de baza ale unit testing
  • Junit 5 – arhitectura si functionalitati
  • De ce este important Test Driven Development
  • Dezvoltarea unei aplicatii TDD cu ajutorul Junit

Participarea la webinar este gratuita. 

 

Data: 13.12.2018 

Ora: 15:30-17:00 (GMT+2) 

Webinarul va fi in limba engleza.

Afla mai mult. 

Introduceți evenimentul în

Luxoft Training Europe

Luxoft Training Europe

Luxoft Training este divizia externa de training IT&C a Luxoft, una dintre cele mai mari companii de software si servicii informatice. Programele noastre de training sunt bazate pe cele mai noi tehnologii IT si includ subiecte din toata aria de software development: Programare (Java, .Net, Python etc)Software testingProject management in ITAgileBusiness AnalysisCursurile Luxoft Training se adreseaza atat specialistilor IT care vor sa isi imbunatateasca competentele in acest domeniu cat si companiilor care doresc sa isi pregateasca angajatii pentru a lucra cu cele mai noi tehnologii.

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward