DevTalks Cluj-Napoca 2018

DevTalks este una dintre cele mai mari conferințe dedicată programatorilor din România, anul acesta anunțând o ediție specială în Cluj-Napoca.

  • CLUJ-NAPOCA - Sala Polivalentă
  •    16 Mai 2018

DevTalks este una dintre cele mai mari conferințe dedicată programatorilor din România, anul acesta anunțând o ediție specială în Cluj-Napoca. Speakeri din toată lumea și liderii comunității de profil se reunesc la Cluj pentru a prezenta trenduri din domeniu, subiecte și tematici ce au la bază tehnologii și limbaje de programare folosite la nivel global. Printre cele mai importante subiecte ale evenimentului se numără: DevOps, tehnologii de dezvoltare a aplicațiilor Web și Mobile, Datafication, Automotive, Product Management și Java.

De asemenea, participanții vor putea adresa întrebări și vor putea interacționa cu speakerii și moderatorii în cadrul unor workshop-uri.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward