Dev<Hacks/> 2021

Luna noiembrie vine cu o serie de 3 hackatoane ce se vor desfășura ONLINE sub numele de Dev<Hacks/>, fiind cea de a-7a ediție, numărându-se teme precum schimbările climatice, educație și diversitate.

DevHacks este un hackathon de 24 de ore care se concentrează pe intersecția dintre tehnologie și societate. Misiunea noastră este să reunim o gamă variată de perspective, de la tineri profesioniști IT și pasionați la seniori, de la dezvoltatori la designeri și să aprindem fluxul de idei între diferiți participanți.

Din 2014, DevTalks România a devenit un motor al schimbării pentru lumea tehnologiei, conectând profesioniști și dezvoltatori IT, companii și startup-uri din întreaga lume prin evenimentele sale.


Misiunea DevTalks este de a avea 3 hackatoane active ce vor reuni peste 140 de profesioniști IT, peste 35 de echipe și mentori care vor face parte dintr-o competiție intensă de codificare și diferite provocări. Totodată, misiunea noastră este și să reunim o gamă variată de perspective, de la tineri profesioniști IT la seniori, de la dezvoltatori la designeri și să aprindem fluxul de idei între diferiți participanți. În noiembrie vom reuni cât mai mulți pasionați de IT din România și Moldova, cu accent principal pe București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Chișinău și, de asemenea, din toată Europa.

 

Veți întâlni hackeri, dezvoltatori, designeri, freelanceri, antreprenori, studenți, tinere vedete și minți grozave care contribuie la un impact cotidian în societate. Alăturați-vă în echipă sau individual pentru a veni cu idei originale și a contribui la impactul de zi cu zi asupra societății noastre!

 

Participarea DevHacks este gratuită.

Pentru a afla mai multe detalii, printre care și juriul sau mentorii ce vor îndruma echipele și pentru a vă înscrie, puteți da click aici.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

SaaStock 2024

Considerată cea mai bună conferință SaaS pentru fondatori, executivi și investitori din Europa, acest eveniment oferă oportunități de networking cu factori de decizie din ecosistemul SaaS.

Citește tot

Voxxed Days Romania - Cluj

Aceste conferințe pentru developeri adună împreună public speakeri populari, developeri principali ai tehnologiilor open source renumite și profesioniști dornici să împărtășească cunoștințele și experiențele lor. Cu mai...

Citește tot

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot