Daca e luna mai, EESTEC mai pregateste un super eveniment

Esti student la Politehnica? Esti curios cum functioneaza lucrurile? Te intrebi daca tot ce inveti se poate pune si in practica?

  • BUCURESTI - Biblioteca UPB
  •    06 Mai 2016

Esti student la Politehnica? Esti curios cum functioneaza lucrurile? Te intrebi daca tot ce inveti se poate pune si in practica?

EESTEC LC Bucharest iti vine in ajutor cu un eveniment international bazat pe “learning by doing”. Aici vei avea ocazia sa pui in practica tot ce ai invatat!  Dupa 4 ani de la prima editie, am dorit sa ducem traditia mai departe organizand al doilea workshop pe tema sistemelor embedded.

Pe numele sau, “Embedded Minds”, isi propune sa uneasca studentii de la facultatile cu profil tehnic din Bucuresti cu studenti din strainatate. Aici ai ocazia sa le cunosti povestile, sa lucrezi  si sa legi prietenii frumoase cu studenti veniti din alte tari din Europa.

Evenimentul se imparte in o zi de conferinta si cinci zile de workshop.

Conferinta are loc in data de 6 mai, iar wokshop-ul se va desfasura in perioada 9-13 mai in biblioteca UPB.

In cadrul wokshop-ului, studentii sunt indrumati de specialisti pentru ca la finalul celor cinci zile sa realizeze o aplicatie practica ce va avea la baza sistemele embedded. In aceste zile ai doua mari avantaje: iti dezvolti cunostintele prin practica si faci schimb de experienta cu studenti straini.

Daca te-am convins, nu ezita sa te inscrii pana pe data de 5 mai pe site-ul: http://www.eestec.ro/embedded la sectiunea “Inscriere”!

Pentru mai multe detalii, ne gasiti pe facebook (EESTEC Bucuresti) si la adresa http://www.eestec.ro/embedded!

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward