Cybersecurity - Powerful security made simple

Cybersecurity - Powerful security made simple, dedicat profesioniștilor IT și specialiștilor în cybersecurity, este împărțit pe două direcții: Enterprise Security și Hardware Security și va dezbate provocările cu care se confruntă industria în această perioadă dificilă.

  •    15 Aprilie 2021

Care sunt ultimele tehnologii menite să asigure o experiență digitală în deplină siguranță, care sunt cele mai noi soluții și instrumente IT ce pot optimiza o afacere sau care sunt amenințările cibernetice din 2021, sunt o parte dintre subiectele ce vor fi abordate în luna aprilie de către specialiști internaționali și locali de top, din domeniul Cybersecurity.  

Pe 15 Aprilie 2021 se va desfășura online, Live, pe platforma MyConnector, prima expo-conferință din seria Virtualized (www.virtualized.ro) de anul acesta, Cybersecurity - Powerful security.

Aceasta este dedicată profesioniștilor IT și specialiștilor în cybersecurity și este împărțită pe două direcții: Enterprise Security și Hardware Security.

În cadrul conferinței se vor dezbate provocările cu care se confruntă industria, precum și întreg ecosistemul mondial de business în această perioadă dificilă.

Cei patru experți internaționali din domeniul securității informatice ce vor susține sesiunile Live sunt:

  • PAUL C. DWYER,  Președinte, ICTTF (International  Cyber Threat Task Force)
  • RABIE RASHED,  Cyber Threat Hunter, Deloitte & Touche LLP
  • JOHN BAMBENEK, Președinte, Bambenek Labs
  • JOSH PYORRE, Senior Security Research Analyst, Cisco Umbrella

 

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Experimentați soluția CRM în practică

Pentru că în România doar 30-35% dintre companii au un sistem CRM (conform datelor Eurostat), multe persoane nu ştiu cum arată o astfel de aplicaţie şi nici ce face la modul concret. La aceasta contribuie şi studierea utilizării unui sistem CRM doar în unele facultăţi economice, deşi în mod evident angajaţii care lucrează în vânzări, marke...

Citește tot arrow_forward

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward