Cybersecurity in Romania - 2014

Evenimentul are în vedere platforma de  dialog public-privat la nivelul Europei Centrale, reușind să aducă cele mai importante nume din țări precum România, Bulgaria, Serbia, Ungaria sau Croația.

  • SIBIU
  •    02 - 03 Octombrie 2014

Evenimentul are în vedere platforma de  dialog public-privat la nivelul Europei Centrale, reușind să aducă cele mai importante nume din țări precum România, Bulgaria, Serbia, Ungaria sau Croația.

Departe de a avea un scop comercial și păstrând obiectivitatea deplină asupra temelor abordate, evenimentul va fi construit sub forma unui dialog interactiv între oamenii de decizie din sectorul public și specialiștii IT. Provocarea conferinței este aceea de a genera, prin intermediul workshop-urilor specifice, dezbateri extrem de utile, permițându-le participanților să câștige, în cele 2 zile dedicate evenimentului, un set complet de informații și de conexiuni, oferindu-le acces la o multitudine de studii de caz.

De asemenea, evenimentul este anticipat de o zi dedicată unor sesiuni de training (cu atestare oficială), pregătite pentru specialiștii aflați în poziții de decizie, dar care nu au un profil tehnic (CEO, CET).

Lista de speakeri ai evenimentului include nume precum: Marco Obiso (Uniunea Internațională a Telecomunicațiilor (ITU), Geneva, Switzerland), Max Klaus (Director al MELANI, Bern, Switzerland), Raoul Chiesa (Fondator și CEO, Security Brokers, Milan, Italy), Ionel Nițu (Director Executiv al Intergraph Computer Services, București, România), Călin Rangu (Integrated Supervision Directorate of Romanian Financial Supervisory, București, Romania), Teodor Cimpoeșu (UTI Group, București, Romania), Ramses Galego (Security Strategist, Dell), Takeshi Niiyama (McAfee, Japan), Bebe-Viorel Ionică (Secretar de Stat, Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale), Dan Tofan (Director Tehnic, CERT România), Darko Perhoc (Director Departamentul CERT, Croația), Gorazd Bozic (Director General CERT Slovenia), Natalia Spinu (Centrul de Securitate Cibernetică CERT-GOV Moldova), Albena Spasova (Academia Internațională de Training în Investigația Cibernetică).

Participarea la eveniment presupune alegerea unui pachet de beneficii, iar până la 1 septembrie 2014, cei interesați beneficiază de un discount, plătind doar 100 de Euro pentru un bilet achiziționat.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward

SEETEST 2021

Peste 500 de participanți și 25 de speakeri își dau întâlnire la SeeTest 2021, cea de-a zecea ediție dedicată testării software.

Citește tot arrow_forward