Cyber Security Trends 2020

Cybersecurity Trends este un eveniment care își propune să sporească gradul de conștientizare în privința amenințărilor crescânde provocate de infracționalitatea cibernetică și să ofere sfaturi și soluții de apărare împotriva acestora prin furnizarea de informații de la principalele companii specializate pe securitate informatică, asociații de profil și instituții de stat.buv

  • BUCURESTI - Mindspace (Business District)
  •    27 Noiembrie 2019


Infracțiunile cibernetice acoperă o arie pornind de la atacuri împotriva utilizatorilor individuali și a companiilor mici și mijlocii și până la atacuri îndreptate împotriva instituțiilor de stat. Sunt compromise informații și infrastructuri private, clasificate și sensibile. Instalații militare și industriale sunt puse în situații critice. Siguranța și sănătatea personală pot fi serios deteriorate.

Speakeri:
- Adrian Ifrim - Deloitte
- Anton Rog - CyberInt (SRI)
- Yugo Neumorni - CIO Councill
- Cosmin Vilcu - SonicWall

Moderatori:
- Calin Rangu
- Laura Dragomir

Evenimentul este exclusivist si se adreseaza in mod special CEO, CIO, CISO, CTO, CSO din companii mari cu peste 500 de angajati.

Cei interesati pot solicita participarea, care va trece printr-un proces de aprobare, dar in limita locurilor disponibile vom incerca sa raspundem pozitiv la cat mai multe solicitari.

Numarul de locuri este limitat la 50.

Detalii despre eveniment, speakeri, topicuri si mod de desfasurare puteti obtine daca accesati acest link: https://www.businessdays.ro/evenimente/cyber-security-trends-2020/home-page

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward