Cyber Security Conference | 8.11.2017

Sectia Comerciala a Ambasadei Austriei organizeaza o conferinta pe securitatea cibernetica in data de 8 noiembrie in parteneriat cu DefCamp.

  • BUCURESTI - Crystal Palace Ballroom
  •    08 Noiembrie 2017

Sectia Comerciala a Ambasadei Austriei organizeaza o conferinta pe securitatea cibernetica in data de 8 noiembrie in parteneriat cu DefCamp.

Conferinta va dura 3h dupa care o sesiune scurta de pitching, in care antreprenori tineri si dinamici doresc sa si prezinte ideile pe tema securitatii cibernetice, sesiune moderata de Bogdan Iordache. Apoi urmeaza un networking launch event in cooperare cu DefCamp. Este o oportunitatea foarte buna intr-un cerc mai restrans(150-200 oameni) decat cel de la DefCamp (600-1000) sa cunoasteti si sa discutati cu specialisti in IT security din Romania si Austria. Mai multe detalii gasiti mai jos inclusiv linkul pentru inscriere. Participarea este gratuita si inscrierea se face doar accesand linkul http://bit.ly/2y8cAGt

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward