Curs Spring Framework for Application Development

Cursul ofera o prezentare detaliata a Spring Framework – o aplicatie foarte populara, utilizata in dezvoltarea de aplicatii folosind JavaE si JavaSE.

  • BUCURESTI - Cladirea BOC – UpGround, Strada George Constantinescu nr. 3, Intrarea A
  •    25 Ianuarie 2016 - 01 Februarie 2016

Cursul ofera o prezentare detaliata a Spring Framework – o aplicatie foarte populara, utilizata in dezvoltarea de aplicatii folosind JavaE si JavaSE. Vom discuta despre utilizarea modelului Inverse of Control (IOC), programarea orientata pe aspect (AOP) si framework-ul de dezvoltare web Spring MVC.

De asemenea, trainingul include si o privire de ansamblu asupra posibilitatilor de integrare cu tehnologii precum JNDI, EJB, JMS, si folosirea Task Scheduler. Cursul include un numar mare de exercitii practice.

Obiective:

  • Utilizarea Spring Framework pentru rezolvarea problemelor tipice, aparute in timpul dezvoltarii, si analizarea problemelor de integrare cu tehnologiile Enterprise Edition
  • Prezentarea gamei de produse lansate de brand-ul Spring, si care nu sunt incluse in Spring Framework

Data: 25.01.2016 – 01.02.2016
Interval orar: 09:30 – 13:30
Trainer: Catalin Tudose
Limba: Romana
Pret: 380 EUR

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward