Curs de dezvoltare web ghidată de teste

Curs de dezvoltare web ghidată de teste, cu o durată de 10 săptămâni, dedicat tuturor elevilor și studenților interesați de tehnologii libere

  • BUCURESTI - Universitatea Politehnică București
  •    07 Septembrie 2015 - 31 Decembrie 2015

Curs de dezvoltare web ghidată de teste, cu o durată de 10 săptămâni, dedicat tuturor elevilor și studenților interesați de tehnologii libere

WebDev constă din două track-uri care se desfășoară în paralel:

  • Track-ul frontend, unde vor fi abordate topic-uri JavaScript la nivel intermediar spre avansat (cu accent pe AngularJS). Deoarece WebDev este un curs de web development și nu unul de web design, nu vor fi tratate deloc (cel puțin nu explicit) topic-uri de HTML sau CSS. Ne așteptăm ca, dacă te-ai înscris la acest track, să studiezi pe cont propriu sintaxa și noțiunile de bază din HTML și CSS, și să te descurci să scrii progrămele simple în JavaScript. Pentru a te familiariza cu noțiunile de bază de JavaScript necesare pentru participarea la track-ul frontend, îți recomandăm următoarele resurse: tutorialul Learn JavaScript in Y Minutes, primele 20 de minute ale acestui screencast, exercițiile de aici, și seria A re-introduction to JavaScript.
  • Track-ul backend, unde vei putea învăța despre Ruby on Rails, MVC Design Pattern, etc. Limbajul Ruby îl vom acoperi în totalitate pornind de la zero, nu este nevoie să-l studiezi pe cont propriu înainte de începerea cursului.

WebDev se va încheia cu un hackaton de două zile în care vei lucra împreună cu colegii tăi de curs, în cadrul unei echipe mixte frontend/backend, la un proiect ales de echipă. Nu va fi ușor! Lucrul în echipă aduce în mod inerent cu sine provocări de natură tehnică și interumană care nu sunt evidente atunci când lucrezi singur. Cu sprijinul mentorilor WebDev vei putea depăși aceste provocări, și aduce proiectul într-o formă finală pe care s-o poți prezenta tuturor la încheierea hackaton-ului. 

ÎNSCRIERE LA EDIȚIA 2015

Am dat startul la înscrieri pentru WebDev.

Admiterea (la oricare dintre track-urile cursului) va consta din două probe obligatorii:

După ce rezolvi problemele, completează, te rugăm, acest formular.

Dacă ai întrebări generale legate de înscriere, lasă un comentariu aici.

Termenul-limită pentru trimiterea soluțiilor la cele două probleme va fi 11 octombrie 2015, la ora 23:59. După interviuri și selecție, vom publica - într-o secțiune dedicată a site-ului - lista cursanților admiși, cel târziu pe 15 octombrie 2015, la ora 23:59.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward