CRM Academy 2014

Credem ca succesul pe termen lung in viata profesionala este posibil doar printr-un echilbru intre teorie si practica, intre cunoasterea unor tehnici & metodologii si un exercitiu sistematic de aplicare si perfectionare a acestora.

  • BUCURESTI - Hotel Pullman
  •    31 Octombrie 2014

Credem ca succesul pe termen lung in viata profesionala este posibil doar printr-un echilbru intre teorie si practica, intre cunoasterea unor tehnici & metodologii si un exercitiu sistematic de aplicare si perfectionare a acestora. Iar acest exercitiu trebuie sustinut si optimizat de instrumente suport de lucru. Intotdeauna exista undeva un „mai bine” daca avem deschiderea sa ascultam si sa invatam.

Va invitam la un workshop interactiv tinut sub egida CRM Academy care va imbina teoria si practica.

Un workshop in care se vor prezenta:

  • tehnici si teorii de optimizarea a activitatii echipelor de vanzari;
  • managementul oportunitatilor de vanzare;
  • definirea strategiei de adresare a clientilor potentiali.


Vanzatori de succes ne vor impartasi din experienta lor de leaderi si manageri. Cum si de ce au reusit? Va invitam luati parte la acest schimb de idei si experienta, sa impartasiti celorlalti directori de marketing si vanzari prezenti experienta Dvs, ce anume credeti ca a facut la un moment dat diferenta intre succes si esec. Ne dorim sa oferim un mediu placut si profesionist de tip „business mixer” unde veti putea intalni potentiali parteneri de afaceri.

Workshopul va fi sustinut si moderat de Daniela Gioroc si Mircea Prelipceanu.

Daniela Gioroc– Pe parcursul intregii cariere a condus echipe numeroase, ce au ajuns sa depaseasca 2500 de consultanti in vanzari.Si-a petrecut mai bine de 15 ani studiind conceptele de leadership ce au ajutat milioane de oameni din intreaga lume sa isi modeleze vietile asa cum si-au dorit. Dupa multi ani ca manager al unor companii nationale si internationale, Daniela a decis sa isi foloseasca experienta si cunostintele acumulate in tot acest timp pentru a-i ajuta pe cei ce vor sa isi dezvolte afacerile.Avand ca mentori lideri internationali ai acestui domeniu precum John C. Maxwell si Paul Martinelli, Daniela face parte din echipa John Maxwell Romania.

Mircea Prelipceanu– International Sales Manager, CAS AG Germania. Un expat roman membru in bordul director al companiei CAS Mittlestand, Mircea are o experienta de peste 10 ani in piata solutiilor CRM, Mircea este responsabil de vanzarile internationale in cadrul companiei CAS, cu prezenta in este 25 de tari de pe 3 continente, coordonand o retea de peste 60 de parteneri internationali.

Workshop-ul este adresat doar directorilor de marketing, de vanzari si directorilor de dezvoltare.
Locurile sunt limitate.

Introduceți evenimentul în

SYNERGIZER BUSINESS SOLUTIONS

SYNERGIZER BUSINESS SOLUTIONS

Compania Synergizer implementează solutii de top ale unor companii lider în industria IT în domenii precum: BI, CRM, ERP, Salarizare si Resurse Umane. Experienta Synergizer în proiecte de implementare de solutii de business acoperă o largă diversitate de companii, cu un număr de angajati cuprins între 20 si 5000, din industrii precum: servicii, distributie, constructii, etc. Printre clientii Synergizer se numără: Adecco, Titan Mar, RINF, Onduline, GfK, Rosegur, Karelia, Alewijnse, Burda, Namicon, Ribeit Cluj,etc. Synergizer este de peste 7 ani partner certificat Microsoft si reprezentant local al companiei germana CAS Software AG..

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward