Content Marketing Meetup

Luni, 7 mai, te invităm la cea de-a doua întâlnire a comunității de Digital Marketing. Vom vorbi despre Content Marketing într-o formulă de tip panel, moderat de Anca Rarău și avându-i ca invitați pe Georgiana Iancu și Cristi Cherecheș.

  • CLUJ-NAPOCA - ClujHub
  •    07 Mai 2018

Luni, 7 mai, te invităm la cea de-a doua întâlnire a comunității de Digital Marketing. Vom vorbi despre Content Marketing într-o formulă de tip panel, moderat de Anca Rarău și avându-i ca invitați pe Georgiana Iancu și Cristi Cherecheș.

Anca Rarău are o experiență de peste 20 de ani în marketing strategic și operațional, customer experience, employer branding, research, PR și poziționare de brand. Înainte de a intra în consultanță, a deținut poziții de management în două dintre băncile de top din România - director marketing și comunicare la Banca Transilvania (9 ani) și director marketing la BCR (5 ani), coordonând și lansând în piață branduri și proiecte de anvengură națională. De-a lungul carierei, a câștigat, împreună cu echipele pe care le-a condus, numeroase premii pentru eficiența campaniilor de marketing (Effie Awards), dar și pentru proiecte de Public Relations și Corporate Social Responsability.

Georgiana este marketer de mai bine de 12 ani. Are experiență în diferite domenii, de la HORECA sau energie alternativă, la auto și fashion, de la managerul propriei agenții de Marcom, până la specialist în echipa de marketing. De 8 ani exersează marketing în domeniul IT, rolul actual fiind acela de Head of Communications, într-o companie IT. Actualmente, practica mai degraba latura de comunicare a marketing-ului si e mentor in marketing la Scoala Informala de IT. Crede cu tărie că nu există rețete de succes în marketing și comunicare, dar că trebuie să înveți mereu cum să te focusezi cu adevărat pe publicul țintă.

Cristian Chereches: crește copii, crește colegi, crește idei, crește afaceri. Crește si el odată cu toate. Născut și crescut analog, emigrat în digital. Absolvent de facultăți clujene, de aici din Someș Valley. Experiență de 18 ani în digital, implicat în proiecte de prezență online și strategie digitală din Romania, US, UK, Italia, Olanda, Franta, Irlanda, Canada. CEO Crescient Technologies. Povestitor la swarm.ro

Agenda evenimentului:

• 18:30 - 19:00: Înregistrarea participanților
• 19:00 - 19:45: Panel: Anca Rarău - Georgiana Iancu & Cristi Cherecheș
• 19:45 - 20:30: Networking

Participarea la eveniment este gratuită însă înregistrarea este obligatorie: https://bit.ly/2qKAYs5

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward