Connect Opportunities in HR – powered by Microsoft for Startups

#ConnectOpportunities este locul în care explorăm diferitele ocazii de creștere și dezvoltare a business-urilor și aducem mai aproape de antreprenori și profesioniști oportunități curente.

  •    24 Noiembrie 2020

La aceasta editie am invitat 2 startup-uri care inovează în zona de recrutare și resurse umane atât pe piața locală, cât și pe cea globală. Vom discuta despre soluțiile tehnologice scalabile pe care ei le propun și cum se accelerează digitalizarea în HR.
De asemenea, vom explora modul în care Microsoft adoptă și susține în același timp inovația, atât intern, cât și prin parteneriatele dezvoltate cu startup-urile din domeniu.

Evenimentul se va desfășura în limba engleză.

Agenda evenimentului

11.00 – 11.10 Inovație în HR
Invitat
• Roxana Milas – HR Lead Romania, Greece & Cyprus Microsoft

11.10 – 11.50 Fireside chat cu 2 startup-uri din programul Microsoft for Startups
Invitați:
• Adrian Cernat – CEO & Founder SmartDreamers
• Mihai Cepoi – CEO & Co-Founder Jobful

11.50 – 12.00 Q&A

Moderator: Daniel Matei – Business Development Manager, Impact Hub Bucharest

Invitați

Adrian este CEO și fondator al SmartDreamers, o companie de software de automatizare a marketingului de recrutare susținută de VC, având clienți precum L’Oreal, Siemens, Temenos, Infosys și alții. Înainte de a construi SmartDreamers, Adrian a făcut parte dintr-un alt startup de tehnologie HR, cumulând peste 8 ani de experiență în spațiul tehnic de recrutare. Adrian a început afacerea SmartDreamers în 2014, ca jucător regional în industria recrutării. În 2018, afacerea a fost pivotată către un model SaaS scalabil, cu o amprentă globală. Când a început afacerea SmartDreamers, experiența lui Adrian era în principal în vânzări și s-a extins în dezvoltarea de produs și atragerea de investitori.

Roxana Milas este un profesionist recunoscut în domeniul dezvoltării organizaționale, în special în schimbarea culturii, dezvoltarea leadershipului, restructurarea și managementul relațiilor de muncă. Experiența ei de 15 ani în resurse umane se bazează pe o înțelegere financiară solidă a afacerilor, precum și pe experiența în sectorul public, ONG-uri și industria tehnologică, acoperind cercetarea și dezvoltarea, producția și vânzările. Și-a început cariera lucrând pentru Everychild, un ONG britanic, a avut mai multe roluri de resurse umane în Nokia și în prezent lucrează ca HR Lead, Cipru, Grecia, Malta și România pentru Microsoft. Roxana deține două diplome de licență, una în economie și una în sociologie de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj și o diplomă de masterat în leadership și psihologie organizațională la Școala Norvegiană de Management din Oslo, Norvegia. De curând a obținut acreditarea ICF ACC Coaching.

Mihai Cepoi este CEO și Co-fondator Jobful.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward