Codiax 2021

Codiax, singurul și cel mai mare eveniment din Europa de Est dedicat exclusiv fenomenului Deep Tech va avea loc între 13-14 mai, pe platforma Hopin.

  • CLUJ-NAPOCA - Online
  •    13 - 14 Mai 2021

Surpriza din acest an este Laura Kerber, cercetător la Laboratorul de propulsie cu jet al NASA. Dr. Laura Kerber este geolog planetar, cercetările sale vizând domenii precum vulcanismul exploziv, eroziunea vântului în deșerturi și peșterile extraterestre. Ea ne  va împărtăși informatii pana acum necunoscute despre peșterile de pe lună si impacul tehnologiei in cercetari de acest gen.

Va invitam la workshop-uri găzduite de cele mai inovatoare companii în domeniul deep tech

Workshop-urile editiei 2021 a Codiax acopera diferite domenii de deep tech, aducând pe scenă toată experiența și expertiza necesară noilor provocări ale lumii.

  1. Rețete de clonare vocală pentru cercetători de date științifice: de la spartan la gourmet, care vor prezenta diferite abordări ale clonării vocale, luând în considerare constrângerile în ceea ce privește volumul de date, puterea de calcul și instrumentele disponibile, găzduit de trei specialiști din cadrul companiei Endava;
  2. Găsirea automată a erorilor cu testarea Fuzz, care va acoperi elementele de bază ale acestui tip de testare, prezentat publicului nostru de Everest Munro-Zeisberger, CTO @ Fuzzbuzz;
  3. Potrivirea jurnaliștilor cu experții din domeniu: Clasificarea textelor cu BERT și Gradient Boosting Trees de la idee la producție, un workshop despre cum să se potrivească jurnaliștii interesați să scrie o poveste cu experți relevanți din domeniu, gazduit de Andrei Olariu de la Stone Soup Technology;
  4. Coding the Magic Internet Money - A Blockchain Programming Workshop Beyond The Market Hype, o explorare practică a celui mai popular limbaj de programare blockchain - Solidity, găzduit de Alex Males de la Payable.

Codiax este un eveniment înfrățit al Techsylvania, unul dintre cele mai mari evenimente de tehnologie din Europa de Est, care are loc anul acesta pentru prima oară pe platforma de evenimente virtuale Hopin, și care aduna peste 5.000 de specialiști IT și non-IT din toata lumea.

Vlad Ciurca, co-fondator al Techsylvania si Codiax, a declarat: “România are mai mulți ingineri pe cap de locuitor decât SUA, India, China sau Rusia (~ 120k oameni care lucrează în IT) și talent excelent, dar când vine vorba de concentrarea pe tehnologii mai noi, există încă un decalaj. Acesta este motivul pentru care căutăm să completăm acest decalaj de cunoștințe cu un eveniment dedicat tehnologiei profunde și cu toate subcategoriile sale conexe.”

Biletele se pot achiziționa de pe https://codiax.co/tickets/

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward