Codiax 2018

Codiax 2018 | Speakeri de la companii de top în inteligență artificială și machine learning precum Amazon, Cisco și DeepMind vin în premieră în România

  • SIBIU - Hotel Ramada Sibiu
  •    15 - 16 Noiembrie 2018

Codiax 2018 | Speakeri de la companii de top în inteligență artificială și machine learning precum Amazon, Cisco și DeepMind vin în premieră în România

Pe scena Codiax 2018 va urca unul dintre oamenii – cheie ai Amazon, a doua companie care a ajuns la valoarea de piață de un trilion de dolari. În premieră în România, Julien Simon, Principal Technical Evangelist în cadrul Amazon va prezenta platforma SageMaker. Aceasta le permite developerilor să creeze, într-un timp record, produse bazate pe machine learning.  

Julien Simon este doar unul dintre cei 15 speakeri internaționali care îi vor inspira și învăța pe cei 350 de participanți din Cluj-Napoca, respectiv 180 de la Sibiu.

Evenimentul va debuta pe data de 15 noiembrie, la Cluj-Napoca, cu o serie de sesiuni tehnice care le vor oferi participanților informații, dar și demonstrații practice din sfera deep tech. Pregătiți-vă pentru o altfel de experiență deoarece cele opt workshop-uri sunt construite special pentru a include și sesiuni de Q&A. 

Pe 16 noiembrie este programată conferința care aduce în prim-plan nume importante din industria deep-tech: Sander Dieleman, cercetător în cadrul DeepMind, divizia de inteligență artificială a Google, Lutz Goldmann, senior scientific engineer în cadrul Omni: us, o companie care dezvoltă, cu ajutorul inteligenței artificiale, o soluție de procesare de documente la scară largă și Enzo Fenoglio, Data Scientist la Cisco, celebra companie americană de retelistică.

Transferul de cunoștiințe dintre speakerii evenimentului și participanți depășește și în 2018 granițele orașului din inima Transilvaniei și pe 18 noiembrie Codiax ajunge la Sibiu. Este vorba despre un eveniment care include atât workshop-uri, cât și o conferință.

Biletele de tip Early Bird se pot cumpăra online de pe www.codiax.co. Până în 8 octombrie, puteți beneficia de prețul de €79 pentru biletul care include accesul doar la conferință (16 noiembrie) și €109 pentru pachetul care permite accesul atât la sesiunea de workshop-uri (15 noiembrie), cât și la conferință.

Această ediție nu ar fi putut avea loc fără sprijinul partenerilor care susțin Codiax: Betfair, Steelcase, Metro Systems, Macadamian, Telenav, Spyhce, 3 Screen Solutions.

Continental este partenerul principal al Codiax Sibiu 2018. Compania este între primii 5 furnizori ai industriei auto din lume. Continental Sibiu are peste 3.800 de angajați, toți lucrând pentru a oferi o mobilitate inteligentă și conectată – și o fac sigură, uşor de utilizat, durabilă și curată.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Școala de Vară de E-Commerce & Digital Marketing GPeC

5 zile de cursuri practice, team building și distracție pe măsură, dar mai ales bucuria revederii  fizice cu cea mai faină Comunitate Digital – totul în mijlocul naturii, la aer curat de munte.

Citește tot arrow_forward

Trusted App demo day

TRUSTED App, prima aplicație software personalizată, de raportare financiară și de bugetare pentru IMM-urile care vor să ajungă la primul milion de euro, anunță organizarea unui eveniment online, cu participare gratuită. Evenimentul va avea loc pe data de 4 august, în intervalul orar 9:00 - 17:00. ...

Citește tot arrow_forward