Codette Celebration Day

Pe 11 martie celebrăm femeile din sfera IT&C :D Celebration Day aduce în prim plan femei cu o pasiune pentru tehnologie și abilități tehnice remarcabile, care împărtășesc din experiența lor. Prezentările lor includ abordarea de proiecte tehnice și probleme survenite în cadrul dezvoltării. În zona de Interview Mentoring poți afla ce direcții de carieră îți sunt potrivite bazate pe experiența ta, tips & tricks pentru interviuri și sfaturi pentru pașii pe care ai putea

  • BUCURESTI - TechHub, Parter, Strada Nicolae Filipescu 39-41
  •    11 Martie 2017

Pe 11 martie celebrăm femeile din sfera IT&C :D Celebration Day aduce în prim plan femei cu o pasiune pentru tehnologie și abilități tehnice remarcabile, care împărtășesc din experiența lor. Prezentările lor includ abordarea de proiecte tehnice și probleme survenite în cadrul dezvoltării. În zona de Interview Mentoring poți afla ce direcții de carieră îți sunt potrivite bazate pe experiența ta, tips & tricks pentru interviuri și sfaturi pentru pașii pe care ai putea să îi urmezi.

În același timp, ne amintim și de dr. Anita Borg, o femeie pasionata de IT&C care a schimbat cursul istoriei prin proiectele ei de implicare a mai multor femei în domeniu. Îi dedicăm acest eveniment și sperăm ca inițiativele noastre să fie de impact și pe viitor!

Când? 11 martie, 10:00 - 18:00
Unde? Tech Hub, Strada Nicolae Filipescu 39-41

Agenda evenimentului:
10:00 - 11:00 Înregistrare
11:00 - 11:30 Giorgiana Vlăsceanu, Co-founder Codette - Opening Keynote
11:30 - 12:15 Nicoleta Iliuha, Front End Developer at Vivat Inc, Chisinau - I set FIRE to your BASE
12:15 - 13:00 Olivia Vereha, UX Designer @ Code4Romania - Before and after the Code
13:00 - 14:00 Prânzul
14:00 - 14:30 Networking
14:30 - 15:00 Prezentare Accenture
15:00 - 15:30 TBA
15:30 - 16:00 Coffee break
16:00 - 17:00 Panel Tech Entrepreneurship: Alexandra Anghel (Co-founder & CTO Appticles), Alexandra Roată (Co-founder & Managing Partner Softlead), Valerica Dragomir (Director Executiv ANIS), David Timiș (Growth Engine Manager at Google)
17:00 - 18:00 Networking

Codette Celebration Day este un eveniment deschis tuturor, indiferent de gen sau nivel de pregatire. Cu toate astea, deoarece locurile sunt limitate, vom acorda prioritate persoanelor care vor putea beneficia cel mai mult (din prezentări, dar mai ales din networking).

Înscrierile sunt deschise până pe 7 martie, folosind formularul:https://goo.gl/forms/OaZenpfkTOEIat3i2

Participarea se va face pe baza de selecție, astfel persoanele acceptate vor primi o notificare pe 8 martie (verificați și folderele Promotions și Spam).

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward