CodeCamp

CodeCamp este o comunitate locală din Cluj, ce susține sprijinirea unei mai bune comunicări între pasionații și profesioniștii din industria IT.

  • CLUJ-NAPOCA - Grand Hotel Italia, Strada Trifoiului 2
  •    07 Mai 2016

CodeCamp este o comunitate locală din Cluj, ce susține sprijinirea unei mai bune comunicări între pasionații și profesioniștii din industria IT.

Comunitatea și-a început activitatea în anul 2008, reușind în prezent să organizeze cu succes 10 paneluri distincte, desfășurate în paralel prin 60 de sesiuni și în fața a 2000 de participanți interesați de Java, .NET, Mobile, Agile, PHP, Ruby, Project Management, Business Analysis sau de alte subiecte relevante din domeniu.

Printer cele mai importante subiecte ce urmează a fi dezbătute se regăsesc: tactici de testare performantă în contextul metodologiilor agile, instrumente performante pentru dezvoltarea aplicațiilor Android, de ce funcționează metodologiile SCRUM, noi oportunități dedicate programatorilor, precum și multe altele.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward