Code Week România

România se pregătește pentru Săptămâna UE a Programării!

În perioada 15 – ­23 octombrie 2016, în toată Europa se vor desfășura mii de evenimente sub umbrela Code Week, aflată în acest an la a patra ediție.

  •    15 - 23 Octombrie 2016

România se pregătește pentru Săptămâna UE a Programării!

În perioada 15 – ­23 octombrie 2016, în toată Europa se vor desfășura mii de evenimente sub umbrela Code Week, aflată în acest an la a patra ediție.

CodeWeek – Săptămâna UE a Programării este o iniţiativă lansată de Young Advisors, un grup de tineri consilieri voluntari ai vice-președintei Comisiei Europene Neelie Kroes, cu scopul de a promova şi încuraja organizarea de evenimente care susţin importanța apropierii de domeniul programării. 

La implementarea inițiativei iau parte toate ţările membre UE, Norvegia şi Turcia. Lista completă a ţărilor participante și a ambasadorilor inițiativei din acestea poate fi văzută pe site-ul http://codeweek.eu/

Oricine se poate implica!

– Organizează sau ajută la organizarea unui eveniment în oraşul tău – Rails Girls, Coder Dojo sau un workshop care are ca scop promovarea programării.

– Ajută la realizarea şi promovarea cât mai multor evenimente Code Week. Distribuie informaţii despre iniţiativă profesorilor, companiilor IT, presei din oraşul tău.

– Dacă eşti angajat în domeniul IT, solicită companiei tale să organizeze o zi în care cei interesaţi pot vedea cum este să lucrezi în acest domeniu.

– Dacă deţii o companie IT, mergi în şcoli sau licee şi prezintă un demo al produsului sau serviciului tău, raspunzând la întrebări şi motivând tinerii.

– Organizează întâlniri şi întăreşte comunitatea profesională a celor interesați de acelaşi limbaj de programare ca tine. (meetup.com – poate fi un bun punct de pornire).

– Dacă deţii o companie şi doreşti să sponsorizezi un eveniment, ia legatura cu unul dintre ambasadorii Code Week România ->http://events.codeweek.eu/ambassadors/

– Dacă organizezi evenimente IT sau dacă predai cursuri de programare, adaugă-le pe harta activițăților EU Code Week.

– Personalizează-ți poza de profil pe Facebook sau Twitter cu twibbon special creat pentru codeweek.eu -> http://twibbon.com/support/eu-code-week

– Folosește hashtagurile: #codeEU #DigitalSkills #codeweekRomania#codeweekRO

– Distribuie acest eveniment sau pagina EU Code Week Româniaprietenilor tăi

Mai multe detalii pe: http://codeweek.eu/

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Școala de Vară de E-Commerce & Digital Marketing GPeC

5 zile de cursuri practice, team building și distracție pe măsură, dar mai ales bucuria revederii  fizice cu cea mai faină Comunitate Digital – totul în mijlocul naturii, la aer curat de munte.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

SEETEST 2021

Peste 500 de participanți și 25 de speakeri își dau întâlnire la SeeTest 2021, cea de-a zecea ediție dedicată testării software.

Citește tot arrow_forward